Lions hakken haardhout en verkopen paaseitjes

BREDA - Zoals elk jaar nemen de leden van Lionsclub Breda de Zuidelijke Baronie weer de zaag en bijl ter hand om haardhout te hakken voor Voedeselbank Breda.

Ook zijn zij weer te vinden in het Winkelcentrum De Barones Breda om paaseitjes te verkopen voor Visio Onderwijs Breda, het instituut voor kinderen met een meervoudige handicap van 4 tot 20 jaar.

Op 3 maart wordt het hout rondgebracht door de lions-leden vanuit De Fazanterie te Ulvenhout. Bestellingen kunnen nog worden geplaatst. Er is maar een beperkte hoeveelheid. Dus wees er snel bij. De kosten bedragen 85 euro per gestorte m3 hardhout en wordt thuis afgeleverd. De opbrengst komt net als voorgaande jaren ten goede aan Voedselbank Breda. Bestellingen kunt u plaatsen via email bredadezuidelijkebaronie@lions.nl

Op 17 maart verkopen de lions zakjes paaseitjes in het Winkelcentrum De Barones Breda. De opbrengst komt ten goede aan Visio Onderwijs Breda en wordt aangewend voor het organiseren van de creatieve week 2018.

Mocht u meer willen weten over wat de Lionsclub nog meer voor leuke en nuttige activiteiten heeft? Kom dan langs op 3 maart bij de Fazanterie te Ulvenhout of op 17 maart in het Winkelcentrum De Barones Breda. Ook kunt u contact opnemen via eerdergenoemd e.mailadres. [l]