Werken aan je conditie na de winter
Werken aan je conditie na de winter Henk Bakker

TOF start opstartgroep

BREDA - Loopvereniging TOF wil nog meer mensen enthousiast maken voor het hardlopen. Daarom biedt de loopvereniging beginnende lopers ook dit voorjaar weer de gelegenheid om deel te nemen aan de opstartgroep. De opstartgroep start op 7 maart.

Ook zij die het na een blessure opnieuw willen proberen, zijn van harte welkom. Hoe dan ook: de opstartgroep van TOF maakt dat mogelijk.

Introductiebijeenkomst

Op maandag 5 maart vindt om 19.15 uur in café De 7 Heuveltjes, Galderseweg 27 te Breda een introductiebijeenkomst plaats. De trainer zal dan onder meer het een en ander vertellen over loopkleding, schoenen, eten en de opbouw van het trainingsprogramma. Aansluitend kan men zich inschrijven voor de opstartgroep. Deze start op woensdag 7 maart om 19.15 uur op de atletiekbaan aan de Dr. Schaepmanlaan.

Persoonlijke aandacht

Wie deelneemt aan de opstartgroep van loopvereniging TOF ontvangt persoonlijke aandacht en professionele begeleiding van één van de trainers. In drie maanden tijd kunnen de deelnemers 5 kilometer hardlopen. Op eigen niveau en in eigen tempo wordt naar dit resultaat toegewerkt. De opstartgroep traint twee keer per week, op maandag- en woensdagavond.
Informatie over de opstartgroep en andere activiteiten van Loopvereniging TOF, is te vinden op de website: www.tofbreda.nl [l]

Werken aan je conditie na de winter