Baronie ontvangt zondag het Zeeuwse Goes

BREDA - Baronie nam afgelopen zondag verdiend drie punten mee uit Heerlen bij Groene Ster. Na een matige eerste helft was het Baronie dat in de tweede helft twee maal de doelman van de Limburgers wist te passeren.

Het was Cheyondre Richardson die met een bekeken schuiver in de verre hoek de doelman van Groene Ster wist te passeren. Hierna kreeg Baronie een strafschop toe gekend omdat Gianni Tiebosch in de zestien door een overtreding van de doelman van scoren werd afgehouden. De zelfde Tiebosch nam de strafschop slecht maar de door de doelman weg geslagen bal kon door Tiebosch nog in een doelpunt worden omgezet. Baronie miste zondag aanvoerder Jamie Kankam en Bjorn Quartel door blessures. Daarom kon Aart Veldhof na ander half jaar blessureleed weer een hele wedstrijd in het centrum van de verdediging spelen wat hem erg goed af ging. Maar ook A1 speler Justin de Tenter gaf deze zondag zijn visitekaartje af.

Zondag 4 maart ontvangt Baronie op de Blauwe Kei het Zeeuwse Goes. De Zeeuwen zagen zondag hun thuiswedstrijd tegen Meersen worden afgelast. Als Baronie zondag weet te winnen kan men de aansluiting met de middenmoot tot stand brengen. Baronie-Goes zondag op de Blauwe Kei om 14.30 uur. [l]