Hasan Kumas. FOTO JOYCE VAN ZIJL
Hasan Kumas. FOTO JOYCE VAN ZIJL Foto: Joyce van Zijl

Meubelstoffeerderij Kumas is verhuisd van Spinveld naar Takkebijsters

BREDA – In deze tijd waarin we met zijn allen hergebruik belangrijk vinden is het opnieuw laten bekleden of repareren van zitmeubels een prima optie. Hasan en Fatma Kumas komen bij u thuis bekijken of dit de moeite waard is en u krijgt een vrijblijvende offerte. Opnieuw bekleden, opvullen van leuningen en kussens, reparatie of het laten verven van leren meubels, het kan allemaal.

DOOR JOYCE VAN ZIJL

Meubels hebben verrassend vaak een emotionele waarde voor hun eigenaars.

Eerlijk advies
Veel mensen hebben banken en stoelen die eigenlijk nog prima zijn, maar de bekleding is niet meer mooi of men wil eens een ander kleurtje. Fatma: " Wij geven een eerlijk advies over het binnenwerk van de meubels.
Zeker meubels die ouder zijn dan een jaar of tien zijn vaak van een zeer goede kwaliteit, dan kan het beslist de moeite waard zijn om ze opnieuw te laten bekleden.

Aanbod
Wij hebben een groot aanbod in meubelstoffen, in de nieuwste trends.
Zo hebben we heel veel kleuren ribfluweel, helemaal in op dit moment. Ook is er een groot aantal waterafstotende stoffen, koffie of thee loopt daar zo vanaf! En toch voelen ze niet 'plastic' aan.
Wij komen bij de klant thuis, daarna krijgt u een geheel vrijblijvende offerte. Leren meubels gaan vaak scheurtjes vertonen na lang gebruik, ook die kunnen wij opknappen door ze bijvoorbeeld te verven. Er is veel meer mogelijk dan de meeste mensen denken!"

Vakmanschap
In negen jaar hebben Fatma en Hasan Kumas een goede reputatie opgebouwd en komen veel mensen bij hen terecht via mond-op-mond reclame. Hun vakmanschap is groot, ze kunnen ongeveer alles bekleden.
Bankstellen, stoelen, maar ook kussens van caravans of campers, autostoelen, kappersstoelen, zelfs fitnesstoestellen en massagebanken worden door hen als nieuw gemaakt.
Fatma is degene die de bekleding heel zorgvuldig van de meubels haalt en ze waar nodig opvult met nieuw materiaal, bijvoorbeeld wanneer de zitting is doorgezakt.
Hasan makt de patronen voor de belleding, knipt deze en stikt dit op zeer vakkundige wijze aan elkaar.
Voor het verven van lederen meubels werken ze samen met MarcoLeer.

Verhuizing
Met ingang van 1 februari 2018 is de firma Kumas dus verhuisd naar de Takkebijsters 4 C, 4817 BL te Breda.
" We hebben hier ook een ruimte kunnen maken waar we gezellig kunnen zitten met de klanten en uitgebreid de vele bekledingsstoffen kunnen laten zien."

Contact
U kunt hen bereiken via email:
stoffeerkumas@hotmail.com
of
telefonisch: 076-5321913. [l]