TETERINGEN - Op de allerlaatste speeldag komt er een echte finale die de kampioen van dit seizoen moet opleveren in de Fixit-zaalvoetbalcompetitie. Na 11 speelrondes spelen de teams met de meeste punten, JONKies en Aarts&Co, nog tegen elkaar om de titel.

Aarts&Co heeft daarbij de beste papieren want een gelijkspel volstaat voor hen. Dat hebben ze te danken aan de mooie overwinning afgelopen zaterdag tegen Andalouse. Andalouse was vorig jaar nog de sterkste van allemaal, maar dit seizoen hebben ze toch wat steken laten vallen. Ook tegen Aarts&Co hadden ze weinig in te brengen en moest men met een vrij grote nederlaag genoegen nemen. Het werd maar liefst 13-6 voor Aarts&Co dat zich daarmee een mooie uitgangspositie verwierf voor 24 maart.

Onderaan de ranglijst speelden Buitenhof en Golden Boys tegen elkaar. Buitenhof greep de laatste kans aan om ook dit jaar niet als rode lantaarndrager te eindigen. Het ging niet gemakkelijk maar de 5-2 stand bij het eindsignaal was voldoende voor de drie punten. Voor Buitenhof was dit het laatste competitieduel.

Unibet beleefde een teleurstellende zaterdag. Bij winst op Forza zou men nog mee gaan doen om het kampioenschap maar Forza bleek een niet te nemen horde. Het werd 6-3 voor Forza

De stand per 10 maart: 1. Aarts&Co 11-24; 2. JONKies 11-23; 3. Unibet 11-21; 4. Forza 11-20; 5. Andalouse 11-19; 6. Buitenhof 12-4; 7. Golden Boys 11-3.

Programma zaterdag 24 maart

17.00u Andalouse Breda – Unibet

17.00u Forza - |Golden Boys

18.00u JONKies – Aarts&Co [l]