Welkom in het Circus van de Mantelzorg

BREDA - Mantelzorg lijkt soms wel een circus. Het is hard werken. Het ontroert en verwondert. Soms is het spannend, maar altijd verrassend.

Om mantelzorgers bij hun taken op weg te helpen is er op donderdag 29 maart een speciale inspiratiebijeenkomst ‘Het Circus van de Mantelzorg’. De middag vindt plaats op Avans Hogeschool, Hogeschoollaan 1.

Als mantelzorger leer je jongleren met een groot aantal ballen in de lucht. Je moet kunnen samenwerken. Stevig in je schoenen staan om de zorg goed te regelen. Soms is het lastig balans te houden. Tijdens deze inspiratiemiddag krijgen mantelzorgers veel informatie, advies en praktische tips en trucs om zo de zorg langer vol te kunnen houden en zelf in balans te blijven.

Vanaf 14.00 uur zijn mantelzorgers, maar ook professionals en vrijwilligers van harte welkom. Na een algemene presentatie kunnen deelnemers een keuze maken uit twee thema-sessies: Na afloop is er voldoende ruimte om de laatste vragen te beantwoorden onder het genot van een hapje en een drankje. Het doek valt om 18:00 uur.

Meer informatie over de thema-sessies en aanmelden tot vrijdag 23 maart via www.stib-breda.nl/circus of 076 - 750 32 00. Deelname is gratis. Wees er snel bij, want vol = vol.[l]