Carola van Wijk – Cure4Life Breda.
Carola van Wijk – Cure4Life Breda. Foto:

Overgewicht is niet alleen een kwestie van calorieën

BREDA - Vaak wordt er wat makkelijk over gedaan. "Afvallen is gewoon een kwestie van minder eten en meer bewegen". Minder eten is niet makkelijk wanneer je vaak honger hebt of veel stress ervaart en uren zweten op de sportschool is meestal ook niet de oplossing.

Met name de stofwisseling is erg bepalend, en deze is niet voor iedereen hetzelfde. Deze wordt grotendeels hormonaal aangestuurd en verschillende factoren hebben hier invloed op, zoals: anticonceptiva, zwangerschap en de menopauze, slechte eetgewoonten, "moderne" voedingsmiddelen, bepaalde medicijnen en stoppen met roken. Door een hormonale disbalans kan er een stofwisselingsprobleem ontstaan.

Programma
Het Cure4Life programma brengt het lichaam weer in balans. Op basis van een uitgebreide vragenlijst, bloed- en urineonderzoek stelt het medisch team van Cure4Life een persoonlijk voedingsprogramma samen. De kracht zit in de hoeveelheden en combinaties van natuurlijke voeding.

Begeleiding
De begeleiding tijdens het programma is erg belangrijk. Er wordt ook aandacht besteed aan coaching en emotie-eten. Carola van Wijk is Cure4Life consulent in Breda en begeleid haar cliënten tijdens het hele traject.

Programma
Tijdens het programma krijg je een goed inzicht in welk voedingspatroon voor jou werkt.
Met behulp van "de richtlijnen voor de toekomst" is het goed mogelijk om de resultaten voor lange tijd te behouden. Tevens vinden er nog enkele na-consulten plaats.

Intake
Het proces begint met een uitgebreide intake. Hiervoor biedt Cure4Life een gratis en vrijblijvend informatief consult aan van 75 min. [l]

Cure4Life Breda
Carola van Wijk
Tel.: 06-41955963
www.cure4life.eu