Na goed zaalseizoen KC Terda nu weer veld korfbal

BREDA - Het zaalseizoen zit er nu dan echt op voor de korfballers. Komend weekeind zijn er nog geen wedstrijden vanwege de korfballeague finale in de ZiggoDome, maar vanaf 31 maart zullen er weer volop wedstrijden te zien zijn op het veld.

Onverwacht maar niet minder verdient is Terda A1 alsnog (gedeeld) kampioen geworden. Concurrent Good Luck had aan een gelijkspel voldoende om Terda voorbij te gaan, maar bleef steken op een gelijk aantal punten door te verliezen van DSO. Ook Juliana kon ondanks de overwinning op Keep-Fit niet meer voorbij aan Terda. Hierdoor zijn er in de klasse 3 teams kampioen geworden.

Terda D1
Terda D1 speelde de laatste wedstrijd in de zaal tegen Gemini. Het werd een mooie beloning voor de inzet van het hele zaalseizoen voor spelers Terda D. Terda nam gelijk voorsprong tegen het fysiek sterkere Gemini. Tussenstand rust 3-1. Tweede helft bleef Terda goed verdedigen en maakte haar eigen kansen af. Eindstand: 5-2. Na afloop van de wedstrijd vierden we de overwinning en het afscheid van Eveline die overstapt naar hoger team. Wij wensen Eveline veel succes en plezier bij de C1.

Terda B1
Terda B1 verloor wederom ruim van koploper Tilburg. Hierdoor mag het team zich op gaan maken voor het veldseizoen waarbij er wordt begonnen in Oud Gastel tegen Juliana. Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor deze talentvolle groep.

Terda 2
Terda 2 sloot het seizoen af tegen het sterke Focus 1. In een zware wedstrijd werd het 12-7 voor Focus dat hiermee ongeslagen kampioen is geworden.

Vanaf deze week wordt er weer op ons veld getraind. Dit zal zijn op dinsdag en/of donderdagavond.

We nodigen iedereen uit om een keer mee te trainen en onze teams te komen versterken.