De BOK bij het nieuwe thuishonk
De BOK bij het nieuwe thuishonk

Open repetitie Brabants Operettekoor

BREDA - Na de verhuizing van de Haagse Beemden Breda naar een centralere locatie, de Pekhoeve in Ulvenhout, is het Brabants Operettekoor klaar voor een open repetitie. Aanvang is 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.15 uur.

Er zal voor bladmuziek gezorgd worden.

Aanmelden vooraf mag wel maar is niet noodzakelijk.

Er zullen enkele stukken gestudeerd worden waar men al een beetje mee begonnen is, maar ook een voor iedereen volledig nieuw werk.

Onder de bezielende leiding van dirigent Pieter Cox (www.pietercox.nl) staat al snel een nieuw stuk in de “grondverf”.

Dus laat deze kans niet voorbij gaan!

Meld u aan
Momenteel bestaat het koor uit 26 leden maar er zijn met name nog een aantal mannen nodig die de uitdaging aandurven om in een operettekoor te zingen. Juist de heren komen extra aan bod in de operettemuziek, zeker in het repertoire van een prachtig concert dat voor 18 november op de agenda staat.

De bedoeling is te groeien naar een koor van ongeveer 35 tot 40 leden. Streven is twee grote concerten per jaar met enkele kleine optredens tussendoor. Uiteraard zijn ook dames natuurlijk van harte welkom!

Zangervaring wordt wel gevraagd. Noten lezen is niet het belangrijkst, wel handig, maar een zuiver gehoor en klank zijn belangrijker. En uiteraard de liefde voor de operettemuziek!

Heren met ambitie
Voor heren met ambitie om naast het ensemble, ook af en toe een solo of duet te zingen is er genoeg ruimte. Want wat is er mooier om een mooie tenor- of baspartij te zingen in stukken bijv. van Strauss, Kálmán, Zeller, Stolz, Offenbach en binnenkort ook Gilbert and Sullivan. Muziek waar je blij van wordt en dan ook nog als beloning altijd weer een enthousiast applaus van het publiek dat volop heeft zitten genieten! Graag tot vrijdag 6 april in de Pekhoeve in Ulvenhout! Voor meer info zie www.brabantsoperettekoor.nl of bel 076-5423593. [l]

De BOK bij het nieuwe thuishonk
De BOK bij het nieuwe thuishonk