Deze mini-maxi's vielen in de prijzen.
Deze mini-maxi's vielen in de prijzen. T. van Nieuwenhuizen

Geslaagd mini-maxi toernooi bij Va-Tout

BREDA - Jong geleerd is oud gedaan, moet men bij jeu de boulesvereniging Va-Tout aan de Nieuwe Inslag 89 te Breda gedacht hebben. Er werd met succes een mini-maxi toernooitje georganiseerd, maar liefst 30 koppels schreven zich in.

Het enthousiasme van de mini's spatte er vanaf als ze een boule goed plaatsten of juist succesvol weg schoten. Talent genoeg onder deze mini's! Na drie partijen gespeeld te hebben, was er de prijsuitreiking. Alle deelnemertjes kregen een medaille omgehangen en de beste drie teams ontvingen een trofee en een herinneringstegeltje. Bij de mini's tot 10 jaar werden Thomas en Danny Genar de winnaars met 3+28. Maite Genar en Werner Coppens scoorden 3+22 en daarmee was de 2e plaats voor hun. Eline Karremans en Joop Mutsaerts van Va-Tout wonnen twee partijen en eindigden op de 3e plaats. Bij de mini's vanaf 10 jaar was het spannend en lagen de scores dicht bij elkaar. Milan Lemmens en Katrien Snijders werden de winnaars met 3+26. Silas van Kuringe en Hugo Hoppenbrouwers (Va-Tout) eindigden hier maar net achter met 3+24. Plaats 3 was voor Keanu Nielandt en Sandra Beelders (3+23).

Man-vrouw toernooi
Het man-vrouw doublettentoernooi van 28 maart werd gewonnen door Osman Jibril en Lies Borburgh van Va-Tout. Met 5 gewonnen partijen en 38 saldopunten bleven zij de nummer twee Mark Jansegers en Marian van Campen (mixteam) royaal voor in de ranking. De 3e plaats ging naar Angela en Corné Schuurbiers van Petangeske uit Bergen op Zoom.

Maak kennis met Va-Tout
Op zaterdagmiddag 7 april heeft Va-Tout een kennismakingsmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Ben je geïnteresseerd in het spelen van petanque en de vereniging Va-Tout, kom dan eens kijken. Wij informeren je graag. Als je wilt kun je ook een bouletje gooien. Voor speelmateriaal wordt gezorgd. Komt deze middag je niet goed uit, maak dan een afspraak voor een bezoekje op een andere moment. Tel.: 076-565 63 62. Bezoek onze website: www.va-tout.nl. [l]

Deze mini-maxi's vielen in de prijzen.