Voetbalteam kinderen.
Voetbalteam kinderen. Foto: Marc Perquin

Stem voor jeugd sport- en cultuurkansen

BREDA - Van woensdag 4 tot en met maandag 16 april kunnen alle Bredase leden van de Rabobank hun stem uitbrengen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.

De strijd barst weer los en natuurlijk mogen het Jeugdsportfonds Breda en het Jeugdcultuurfonds Breda hier niet aan ontbreken! Iedereen verdient een kans om te sporten en cultuur te beleven, ook kinderen waarvan de ouders niet de financiële middelen hebben dit mogelijk te maken. Leden van de Rabobank Breda kunnen met de unieke stemcode stemmen op de fondsen via www.clubkascampagne.nl. Help Bredase kinderen en jongeren die in armoede leven!
Eens per jaar mogen leden van Rabobank Breda het donatiebudget van de bank verdelen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Het budget van maar liefst € 75.000 wordt verdeeld onder de 240 deelnemende verenigingen en stichtingen in Breda, Bavel, Galder, Prinsenbeek en Ulvenhout.
Het Jeugdsportfonds Breda en het Jeugdcultuurfonds Breda geven sport- en cultuurkansen aan kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar uit gezinnen woonachtig in de gemeente Breda, waar onvoldoende geld is om deel te nemen aan sportieve en culturele activiteiten. Voor deze kinderen betalen de fondsen het lesgeld en de attributen. Dit kan niet zomaar, de fondsen zijn namelijk mede afhankelijk van donaties. De Rabobank Clubkas Campagne is daarom een uitstekende kans om meer Bredase kinderen en jongeren blij te maken met sport en cultuur.
Help Bredase kinderen en jongeren via www.clubkascampagne.nl te stemmen op de fondsen!