Informatie-avond Anfortas

BREDA - De Staatsvrije Vrije School Anfortas is een kleinschalige basisschool te Breda, gebaseerd op het antroposofisch gedachtegoed van Rudolf Steiner.

In deze tijd waarin er steeds meer vraag is naar vernieuwing van onderwijs is Anfortas een school met ervaring. In het 21-jarige bestaan ervan werd (én wordt) er o.a. gewerkt met verschillende leeftijden, een flexibel kindgericht leerplan en de jaarlijkse feesten. De samenwerking tussen ouders en leerkrachten zorgt voor een dagelijks beoefende levenskunst en draagt bij aan de pedagogische ondersteuning van de leerlingen.
Ben je geïnteresseerd in deze school of heb je vragen, woensdag 25 april, inloop 19.30, start 20.00 tot 22.00, Overaseweg 210, Breda, www.anfortas.nl. Door (oud)ouders, oud-leerlingen en leerkrachten van Anfortas.
De avond staat in het teken van kennismaken en vragen stellen. Er komt een oud-ouder aan het woord, een oud-leerling, een huidige ouder, de oudervereniging en de leerkrachten van Anfortas Hendrik Brandsma en Hettie Elsen. Zij zullen u vertellen hoe o.a. een lesdag eruitziet, en hoe de aansluiting is met de middelbare school. U bent van harte welkom.
Aanmelden kan bij mirandanauta87@gmail.com of Femke Noordijk 06-18110871. [l]