selectie
selectie comité

6e Kunstroute Prinsenbeek

PRINSENBEEK - Van harte welkom bij de zesde Kunstroute Prinsenbeek op zondag 22 april van 11.00-17.00 uur. Voor brochure/routebeschrijving: Museum de Rijf, Brielsedreef 39a, Prinsenbeek.

Een unieke gelegenheid om kennis te maken met 16 Prinsenbeekse kunstenaars en te genieten van hun werk. Deze tweejaarlijkse kunstroute wordt dit jaar voor de zesde keer gehouden en was vorige keren een groot succes.

Lokale kunstbeoefening

De intentie achter deze kunstroute is het onder de aandacht brengen van de lokale kunstbeoefening, het stimuleren van creativiteit bij de bezoekers, het leggen van contact tussen de kunstenaars onderling en met hun publiek. De kunstroute biedt de kans om zowel te genieten van de getoonde kunst als ook nog van - als de weergoden het willen - het mooie lenteweer.

Het organisatiecomité heeft ditmaal weer gekozen voor een identieke opzet.

Grote variatie

Er wordt geëxposeerd op 12 adressen met een grote variatie in het te tonen werk, want naast schilderijen in diverse technieken komt u ook beelden, keramiek en zelfs collages tegen. 10 kunstenaars namen al eens eerder deel, maar er zijn ditmaal ook 6 nieuwe deelnemers.

Iedereen is van harte welkom in de ateliers/expositieruimtes.

De locaties zijn herkenbaar aan een (groene) vlag met kunstroutelogo.

Meer informatie

Voor meer informatie m.b.t. de expositieadressen en deelnemers kunt u terecht op: www.kunstrouteprinsenbeek.simplesite.com.[l]

selectie