Internationaal Keukenkampioen Miniveld Voetbaltoernooi

ULVENHOUT - Na één jaar van afwezigheid zijn wij weer terug van weg geweest! Op vrijdagavond 8 juni en zaterdag 9 juni gaat UVV’40 wederom een Miniveld voetbaltoernooi organiseren. Met een nieuwe commissie en vernieuwd concept stellen wij het Keukenkampioen Miniveld voetbaltoernooi aan u voor!

Waar er de voorgaande edities op zaterdag en zondag door de mannen senioren werd gestreden om de titel gaan wij dit voortaan alleen op zaterdag doen met helaas geen mogelijkheid meer tot overnachten op het sportpark.

De bedoeling is dat het voetbal voorop staat en dat er veel potjes gespeeld zullen worden. Op vrijdagavond starten wij met de JO17 en de 35+ en op zaterdag strijden de senioren en de dames om de cup met de grote oren. Het miniveld wordt altijd gespeeld op veldjes van ongeveer 65 meter lang en 22 meter breed met handbalgoals.

Er wordt gespeeld met 1 keeper en 5 veldspelers en er mag doorlopend gewisseld worden. De wedstrijden duren 12 minuten en de spelregels zijn een mix van veld- en zaalvoetbalregels. Wij hebben de ambitie om met een sterke bezetting van zowel Belgische als Nederlandse teams er een mooi toernooi van te maken. De eerste inschrijvingen stromen inmiddels al binnen, maar het zou leuk zijn als er nog meer bijkomen want wij hebben ruimte genoeg op ons mooie sportpark Jeugdland.

Interesse

Heeft u interesse om deel te nemen dan kan u zich inschrijven via de website van UVV’40 https://uvv40.nl/toernooien. U kan zich ook aanmelden door een mail te sturen naar miniveldsenioren@uvv40.nl met vermelding van teamnaam en contactgegevens. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging van inschrijven. [l]