c.v. Simpel presenteert WC Experience, vrijdag 20 april
c.v. Simpel presenteert WC Experience, vrijdag 20 april c.v. Simpel

C.V. Simpel meets WC Experience 3.0

BREDA - Dat de leden van C.V. Simpel grote fan zijn van de WC Experience is bij veel Princenhagenaars en carnavalsvierend Breda wel bekend. Al 2 keer eerder was er een unieke samenwerking. Ook dit jaar gaan ze er beide weer voor onder het motto: “Bende aon un feestje toe? Simpel haalt WC Experience naor d’n Koe!” Vrijdag 20 april zal dit optreden plaatsvinden in de Grote zaal van de Koe. Een feest wat C.V. Simpel samen met iedereen wil vieren.

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van C.V. Simpel in 2009 organiseerde Simpel in de aanloop naar carnaval een feest in De Koe. De WC Experience mocht de avond muzikaal opluisteren. Een schitterende carnavalsavond waar door vele nog lang is nagepraat. De klik tussen de Simpel en de WC was een feit. De contacten bleven en na optredens werd regelmatig de backstage ruimte opgezocht door de leden van Simpel. Na een van de optredens werd is in de kleedruimte het idee geboren om voor het 22-jarig bestaan van C.V. Simpel de handen in een te slaan. WC Experience “live” op de carnavalswagen van C.V. Simpel in de Bredase optocht was het uitgaanspunt. Voor WC Experience een eer om te zorgen voor de livemuziek op een carnavalswagen van een grote carnavalsclub en een eer voor C.V. Simpel om een carnavalswagen te bouwen rondom de band waar ze al jaren fan van zijn. Beide hebben deze dag in optocht dan ook volop genoten met veel enthousiaste mensen langs de route.

Versie 3.0
Afgelopen september ging het jaarlijkse zomercarnaval van C.V. Simpel niet door. “Het is altijd lastig om voldoende kapellen bij elkaar te krijgen voor het zomercarnaval” aldus voorzitter Dennis Nuitermans van C.V. Simpel. “Carnavalskapellen zitten of komen in september net uit hun zomerslaap, we gaan het dit keer dus over een ander boeg gooien”. “Het SGAP heeft de afgelopen jaren ook regelmatig de WC Experience laten komen in De Koe maar dat waren de Unplugged concerten, nu hebben we het concert geboekt wat in vele feesttenten in Brabant is te bezoeken. Nog meer sfeer en gezelligheid dus” Kaarten voor het optreden van de WC Experience op 20 april zijn te verkrijgen aan de bar in Koe, bij Femke Reuvers (Past. van Spaandonkstraat 24, Princenhage) en de leden van C.V. Simpel. Reserveren van kaarten is ook mogelijk door een mail te sturen naar info@sgap.nl. De grote zaal van de Koe gaat deze avond om 20.30 open. Meer informatie: www.sgap.nl en www.cvsimpel.nl. [l]

c.v. Simpel presenteert WC Experience, vrijdag 20 april