Eerste Terda Super Saturday achter de rug

Eerste Terda Super Saturday achter de rug

BREDA - Terda Super Saturday, dat betekend alle teams thuis en heel de dag korfbal op het veld. Afelopen zaterdag was de eerste van 3 TSS'en dit seizoen.

Terda C1 mocht spelen tegen Keep-Fit C1. Na een flinke nederlaag vorige week in Oud-Gastel leek de C gelukkig niet ontmoedigd. Vandaag begonnen ze met volledige bezetting, maar nieuwe vakken aan de wedstrijd. De C volgde de vooraf gekregen instructies prima op en hield de ballijnen goed in de gaten. Keep-Fit had behoorlijk wat kansen, maar de meeste ballen ketsten toch weer uit de korf. Terda wist in de tweede helft de opgelopen achterstand van 1-3 in te halen door doelpunten van Anouk en Isabelle. Eindstand 3-3 waar Terda zeer tevreden mee was.

Terda B1

Terda B1 speelde in het heerlijke zonnige Breda tegen DSO B1. Terda kwam al snel met 2-0 voor. Helaas wisten ze deze voorsprong niet te behouden en was de ruststand 4-4. De tweede helft zwakte qua tempo sterk af, maar Terda bleef de korf goed vinden. Elizabeth die met 6 doelpunten absoluut de speelster van deze wedstrijd was, maakte het verschil. Terda won vandaag met 13-7 van DSO uit Klundert en kijken uit naar de (thuis)wedstrijd volgende week tegen FOCUS.

Overige uitslagen

Terda D1 - Vriendenschaar D4: 9-4

Terda A1 - Scheldevogels A1: 9-17

Vios MW1 - Terda MW1: 11-7

Terda 1 - Scheldevogels 2: 15-12.

Reünie
Op zaterdag 9 juni houdt korfbalclub Terda (fusieclub tussen Kc Breda-Noord, Terheijden en BKC) een reünie vanwege het 20-jarig bestaan van deze club. Natuurlijk zouden wij het erg gezellig vinden als oud leden en huidige leden elkaar ontmoeten.

Samen hebben we immers gebouwd aan deze fantastische vereniging. De dag zal bestaan uit diverse sportieve en gezellige onderdelen met een afsluitende BBQ. Leden en oud leden kunnen zich per dagdeel inschrijven, maar zijn ook zonder deelname aan de sportieve activiteiten welkom.

U kunt zich opgeven via www.kc-terda.com [l]