Het buitenseizoen is begonnen.
Het buitenseizoen is begonnen. T. van Nieuwenhuizen

Introductiemiddag petanque bij Va-Tout

BREDA - Zaterdag 5 mei heeft jeu de boulesvereniging Va-Tout aan de Nieuwe Inslag 89 te Breda, een kennismakingsmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.

Petanque is een sport voor alle leeftijden. Voor jong en oud, voor mannen en vrouwen. Men speelt met en tegen elkaar. Sport bedrijven is een goede en gezonde afleiding. Vooral petanque is een sport die voor goede ontspanning zorgt, omdat men deze sport zowel recreatief als in competitieverband kan beoefenen. Bij Va-Tout kun je vrijblijvend kennismaken met de sport en met de club. Gebruik hiervoor de kennismakingskaart. De kaart is één maand geldig en in deze periode kun je vijfmaal deelnemen aan onze activiteiten. Je krijgt dan ook een vaste begeleider, die je een beetje wegwijs maakt en bij wie je met vragen terecht kunt. Petanque is van origine een buitensport. Maar Va-Tout heeft behalve mooie buitenbanen ook een riante binnenaccommodatie met verwarming en aangepaste verlichting, zodat er het hele jaar gespeeld kan worden.
Nieuwsgierig geworden? Dan zien wij je graag op zaterdag 5 mei. Bekijk alvast de website: www.va-tout.nl of bel 076-5656362 voor nadere informatie.[l]