Open dag op STEK op Tweede Pinksterdag

BREDA - Zin in een verrassende tweede Pinksterdag? Op een voor veel mensen nog onbekend stukje Breda? Kom dan maandag 21 mei, tussen 13.00 en 17.00 uur naar de Open Dag van STEK; een alternatief bedrijventerrein met creatieve ondernemers aan de Veilingkade 9a in Breda.

Tussen 13.00 en 17.00 uur zetten de ‘stekkers’ de deuren van hun originele behuizingen wagenwijd open en kun je kennis maken met hen en met hun werk. Of misschien beter gezegd: met hun passie en creativiteit. Want veel ondernemers hebben op STEK hun kans gegrepen om datgene te doen wat ze het allerliefst doen. Of dat nu bierbrouwen is, fietsen maken, brood bakken, een (muziek) huis bouwen van stro of als barber de mannelijke bevolking voorzien van een vet kapsel. Op STEK is heel veel mogelijk. Dat zie je en dat voel je.

Ongedwongen sfeer

Bezoekers blijven niet voor niets vaak hangen, vooral op een mooie zonnige dag. Op het terras van huisbrouwer Frontaal bijvoorbeeld of bij Restaurant Foodgeruilla. Ze genieten van de ongedwongen sfeer en de leuke ontmoetingen op deze plek in Breda die nog lang niet iedereen kent. Dat bleek onlangs wel op Koningsdag. Honderden mensen bezochten de martk en heel vaak hoorden we de reactie ‘wat leuk hier, ik wist helemaal niet dat jullie hier zaten’.

Lekker muziekje

Deze pinkstermaandag hebben we een aantal extra verrassingen voor u in petto, zoals de STEK-bingo met als hoofdprijs een ‘Fiets van Bas’, Kajoy geeft een workshop en de Groenboekers bakken hun befaamde ganzenburgers. Natuurlijk is er (live) muziek en voor kinderen is er ook altijd wel wat te beleven; al is het gewoon lekker rondstruinen op het terrein is al leuk. En kom je wel de Foomps tegen van kunstenares Mieke Driessen….

Inspirerend!

STEK bestaat officieel sinds 28 maart 2015 en is nog steeds groeiende. Innovatie, duurzaamheid en samenwerking vormen de kern dit initiatief van de Stichting Braak. De gemeente Breda heeft het terrein tot 2023 ter beschikking gesteld aan de ondernemers. Het Haveneiland waar STEK onderdeel van uitmaakt is een apart stukje van Breda. De ruwe charme inspireert en nodigt uit tot creativiteit en vernieuwing. Met als buren stadsstrand Belcrum Beach en skatehal van formaat Pier 15, is het Haveneiland steeds meer ‘the place to be’.

Ook een plek op STEK?

Wil je meer weten over STEK en/of heb je interesse om je onderneming op ons terrein te vestigen? Kijk op onze website en lees meer over onze opzet en de maandelijkse mogelijkheid om je idee te pitchen. We horen graag van je!

Voor meer informatie: www.stekbreda.nl of fb/stekbreda. [l]