Baronie heeft nog één enkele overwinning nodig

BREDA - Met nog 2 wedstrijden te gaan heeft Baronie nog 1 overwinning nodig om de nacompetitie te ontlopen en daarmee handhaving in de Hoofdklasse B te bewerkstelligen.

Komende zondag komt het Limburgse EHC op bezoek, dat samen met BVC’12 en Juliana’21 nog in een hevige strijd om directe degradatie is gewikkeld. Afgelopen week versloeg EHC directe concurrent Juliana’21 met duidelijke 3-0 cijfers. Baronie kan dan ook op heftige tegenstand stuiten omdat EHC voor haar laatste kans strijdt. Na het verdienstelijke 0-0 gelijke spel bij Nuenen volstaat een zege op EHC voor Baronie. Daarmee worden de Baronnen met nog slechts 1 wedstrijd te spelen onbereikbaar voor de concurrentie. Trainer Jurriaan van Poelje kan zondag gelukkig weer beschikken over spelverdeler Gianni Tiebosch en aanvaller Emile Linkers, die beiden tegen Nuenen vanwege een schorsing nog ontbraken. Na een moeizame start in de Hoofdklasse heeft de ploeg zich na de winterstop knap opgericht en kan men zondag de kroon op het werk zetten. Hopelijk voelen vele Bredase voetballiefhebbers zich aangetrokken om Baronie daarbij te ondersteunen.

De wedstrijd op Sportpark Blauwe Kei wordt zondag geleid door arbiter J. Jensch. Aanvang van de wedstrijd is om 14.30 uur. [l]