Korenmolen de Hoop van Bavel
Korenmolen de Hoop van Bavel Foto: Koren op de Molen

Koren op de Molendag

BAVEL - Gaan malen met de molen van Bavel. Dat is wat molenaar Mark Heutink dolgraag wil. Maar een mankement aan de wieken maakt het onmogelijk. Daarom houdt het comité 'Koren op de Molen' verschillende activiteiten om geld in te zamelen. Op tweede pinksterdag doen ze dat met de Koren op de Molendag.

Ontvlucht de stressvolle meubelboulevards, en volle autowegen. Maar kom tezamen met familie, vrienden en personen die je liefhebt, voor een lekker drankje naar de Bavelse Molen. Daar staat een prachtig terras voor je klaar. Geniet van de prachtige samenzang van een aantal Bavelse koren. Het programma is als volgt. Om 11 uur gaat het terras open, met om half een het eerste optreden van jongerenkoor Pop-up. Om half 2 treedt een plaatselijk coryfee op, Jeffrey Kools. Om haf 3 komt het popkoor de B-vocals optreden. Een uur later treedt het gemengd koor Ambicius op. Tussendoor is er een loterij. De dag wordt afgesloten met een optreden van entertainer Carl Graumans. Voor kinderen is er vermaak en een grote speeltuin ligt er aangrenzend.

Korenmolen

Een aantal betrokken bewoners uit Bavel hebben, samen met molenaar Mark en stichting ‘ Molen Bavel’ een comité opgericht. Doel is een aantal acties op te zetten om geld bijeen te verzamelen, voor vier nieuwe wieken. Zodat deze korenmolen weer kan gaan draaien. Een van de evenementen is ‘ Koren op de Molendag’ op 21 mei. Kom op 2e pinksterdag naar dit mooie evenement. Kom genieten van de relaxte sferen die deze dag je zal gaan brengen, en aanschouw het mooie monument van Bavel van dichtbij.

Wilt u onze acties volgen, of meedenken? Kijk naar onze facebook pagina of www.molenbavel.nl[l]