Openluchtvoorstellingen van Theatergroep Elyséé op Landgoed Wolfslaar

BREDA - Het decor op Landgoed Wolfslaar voor de nieuwe voorstellingen van Theatergroep Elyséé wordt weer prachtig. Dit jaar heeft Elyséé gekozen voor twee voorstellingen op dezelfde avond. Het publiek wordt meegenomen naar een locatie op het landgoed om daar de voorstelling Onvrouw te zien. De voorstelling wordt geregisseerd door Megan Rockx, 3e jaars student van Academie voor theater in Tilburg.

Zij zegt over deze voorstelling; Humor, ritme en een heel naar smaakje, dat je moet meemaken. Vijf vrouwen… need we say more? Hysterie all=over the place! Aan deze groepsdynamiek kun je niet ontsnappen, zelfs dat flupsel niet.

Na deze voorstelling nemen we het publiek mee naar een andere locatie voor de voorstelling Het Bos Van Dode Liefjes. Deze voorstelling is de afstudeervoorstelling van Stans Bertrand, 4e jaars student van de Academie voor Theater in Tilburg.

‘Een jager die denkt dat hij cupido is, zijn vrouw met een hartstochtelijke kinderwens. Twee vrienden op zoek naar een schat, ze dromen van goud maar vinden nooit wat. Een echtpaar met relatieproblemen en een therapeute om hen te steunen. Hoog in de bomen zoekt een vrouw naar het bestaan van een Osmaanse huismus. Bruidjes op weg naar hun mannen dromen van vrijheid. Dit zijn de personages van de tragikomedie ‘Het bos van dode liefjes’ waarin iedereen op zoek gaat naar geluk maar dat gaat gepaard met een paar bizarre ontmoetingen.’

Kom kijken en genieten van een paar leuke voorstellingen en de prachtige natuur van Wolfslaar.

Speeldata: 26 en 27 mei en 1, 2 en 3 juni. Locatie: Bezoekerscentrum/Kinderboerderij Wolfslaar. Tijd: 19.30 uur (open vanaf 19.00 uur). [l]