Humanitas vrijwilligers
Humanitas vrijwilligers Bob van der Vlist

Humanitas Breda organiseert informatieavond

BREDA - Veel mensen willen in hun vrije tijd graag iets doen voor een ander. Humanitas heeft diverse projecten die volledig draaien op de kracht van vrijwilligers. Nieuwe vrijwilligers zijn daarom altijd welkom. Humanitas Regio Breda organiseert op 31 mei om 19.30 uur een informatieavond voor nieuwe vrijwilligers en geïnteresseerden in De Prins.

De afdeling Regio Breda heeft enkele mooie uitdagingen, op uitvoerend, coördinerend en bestuurlijk niveau. Tijdens de avond wordt informatie gegeven over de vereniging Humanitas en wat deze doet in de regio. Er is de mogelijkheid in gesprek te gaan met coördinatoren van de verschillende projecten en te kijken waar uw wensen en vaardigheden liggen en hoe die kunnen worden ingezet.

De informatieavond vindt plaats op donderdag 31 mei. Om 19.30 uur is de opening door voorzitter Kok van der Weijden, aansluitend ‘mini-informatiemarkt’ per project. De bijeenkomst vindt plaats in De Prins, Nieuwe Prinsenkade 25, 4811 VC Breda. Aanmelden kan via breda@humanitas.nl o.v.v. informatiebijeenkomst of via de website. Meer weten over Humanitas? Kijk dan op www.humanitas.nl. Op de afdelingspagina https://www.humanitas.nl/afdeling/regio-breda staat informatie over de projecten in de regio.

Over Humanitas

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Humanitas is er voor mensen die met behulp van een vrijwilliger op eigen kracht iets willen veranderen aan hun situatie. Landelijk bieden jaarlijks ruim 24.000 goed getrainde vrijwilligers gratis steun aan ruim 65.000 deelnemers. In de regio Breda wordt gewerkt binnen vijf thema's: eenzaamheid, opvoeden, opgroeien, thuisadministratie en verlies. Humanitas werkt kleinschalig en persoonlijk. De contacten zijn van mens tot mens en worden in eigen stad of dorp georganiseerd. Wat ons bindt is het gevoel dat we iets voor elkaar willen betekenen en een zinvolle bijdrage willen leveren aan de maatschappij. [l]

Humanitas vrijwilligers