De Bevers houden een kijkdag
De Bevers houden een kijkdag Foto: Scouting Frederik Hendrik

Kom kijken bij de bevers van Scouting Bavel

BAVEL - Houd je van lekker buiten zijn? Van samen spelletjes spelen? Maar ook van vuurtjes maken, knutselen en knopen leggen. En ben je tussen de 4 en 7 jaar? Kom dan naar de open dag van de Bevers!

Iedere zaterdagochtend zijn de bevers van Scouting Frederik Hendrik te vinden op hun clubhuis aan de Bavelse Hei. Daar doen ze iedere week een andere leuke, uitdagende activiteit. En zaterdag 26 mei openen ze de deuren voor alle kinderen uit de omgeving om eens een kijkje te komen nemen. "Het is lastig uit te leggen wat je precies doet op scouting, omdat het echt iedere week anders is", legt teamleidster Maaike Meijer uit. "Daarom houden we deze open ochtend. Dan kunnen kinderen eens met eigen ogen komen kijken wat we zoal doen!" Deze open dag staat er koken op het programma. Maar wat er dan precies gaat gebeuren, is nog een verrassing. Lijkt het je leuk om mee te doen? Mail dan even naar Bevers@scoutingfrederikhendrik.nl om je aan te melden. De open ochtend is van 9.00 uur tot 10.30 uur.

Scouting

Ben je een meisje of een jongen ouder dan 7 jaar, en lijkt het jou ook heel leuk om eens bij scouting te komen kijken? Ga dan gauw naar www.scoutingfrederikhendrik.nl. Mail even de teamleider van jouw leeftijdsgroep, en kom snel een keertje meedoen.[l]