Rocking Old Chap.
Rocking Old Chap. Sonny Rering

Nostalgie voert boventoon tijdens Houwke Muziekzondag

BREDA - Aan meezingen en dansen geen gebrek afgelopen Muziekzondag in 'Houwke. Daar zorgde de muziek van Rocking Old Chap wel voor.

Heerlijke klassiekers van Elvis, Cliff Richard, Creedence Clearwater Revival en Shadows klonken door het gehele Houwke. De mensen die in zeer grote getale de gang naar 't Houwke maakten kregen absoluut waar voor hun geld ondanks de zomerse temperaturen buiten. Onder de bezielende gitaarsolo's van Henk Goossen deden ook Hary de Swart op bas, Ad Verschueren op cajon en Henk van Genderen (gitaar) een belangrijke duit in het zakje. Het viertal kon nog wel uren doorgaan en dat is nou precies wat de muziek van deze formatie zo bijzonder maakt; pure nostalgie. De fifties en sixties herleefden. Voor de mannen was het in deze setting de eerste keer in 't Houwke. Het zal zeker niet de laatste zijn geweest.
Tijdens de komende Houwke Muziekzondag in juni zullen er in 't Houwke puur en alleen zomerse klanken te horen zijn met een dubbelprogramma. Dan zal het publiek getrakteerd worden op heerlijke Spaanstalige muziek van Vamos. Na de pauze volgt deel twee met het Vakantiekoor. Hou voor dit optreden de bekende kanalen in de gaten. [l]

Rocking Old Chap