Ziekentriduüm 2018

BREDA - Bij de organisatoren en medewerkers begint het langzamerhand al weer te kriebelen, want binnenkort staat het Ziekentriduüm voor de deur. Op dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 juli hopen we weer veel gasten te kunnen ontvangen in onze eigen vertrouwde Sacramentskerk aan de Zandberglaan in Breda.

Drie dagen van bezinning, ontmoeting en ontspanning voor gasten, die door het jaar heen moeilijk ter kerke kunnen. De gasten komen vanaf 09.00 uur. Om 10.30 uur volgt een plechtige Eucharistieviering met op dinsdag en donderdag de medewerking van hert Sacramentskoor en op woensdag m.m.v. ons Dameskoor Accordando. Na de dienst gaan we samen genieten van een lekkere lunch en wordt er volop gekletst. Om 13.30 uur is er een ontspanningsgedeelte, bestaande uit koren, orkest 't Ploegeske en optredens van onze medewerkers. De dag wordt om 15.00 uur besloten met een middagviering met op de dinsdagmiddag een Dienst van Berouw en Vergeving ter voorbereiding op de Ziekenzalving op woensdag. Op donderdagmiddag vindt een plechtig Lof plaats, zoals we dat gewend waren in het Rijke Roomsche Leven. We horen altijd zeggen: "Als je dit eenmaal mee hebt gemaakt, dan wil je dit niet meer missen". Elk jaar zijn er mensen, die het jaar erop echter niet meer kunnen komen.
Opgeven voor de drie dagen kan tot en met vrijdag 15 juni. Wilt u dit ook eens mee maken, of nadere informatie inwinnen, bel dan naar Marion Commissaris, telefoon 076-5650836.[l]