Cast Baronie MuziekTheater bedankt het publiek.
Cast Baronie MuziekTheater bedankt het publiek. Leo van Maanen

Baronie MuziekTheater gekozen tot culturele vereniging van het jaar in Breda!

BREDA - Het was een spannende week voor Baronie MuziekTheater. De uitslag van de verkiezing kwam eraan! De blijdschap was dan ook groot toen hij uiteindelijk binnenkwam en Baronie MuziekTheater bovenaan stond bij de cultuurverenigingen.

Secretaris Karolien Kerssen over de verkiezing: “Deze verkiezing is een bevestiging van de groei die Baronie MuziekTheater de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Het is geweldig om te zien hoe mensen die een paar jaar geleden het liefst achteraan in het ensemble stonden, nu vooraan op het podium staan te stralen. Dit is te danken aan de professionele leiding en de warme onderlinge sfeer, waarin we elkaar positief uitdagen en waarin ook nieuwe leden steeds weer snel worden opgenomen.”
De verkiezing was een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. Hij is er op gericht om sport- en cultuurverenigingen bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Verenigingen zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden!

Nieuwe productie
Baronie MuziekTheater zet elk jaar een nieuwe productie op de planken. De laatste jaren zijn dit steeds speciaal voor hen geschreven stukken, met herkenbare liedjes en ondersteund door live muziek. Dit jaar staan de optredens gepland op 23,24 en 25 november op een bijzondere locatie. Meer info hierover is binnenkort te vinden op www.bmtbreda.nl en op de Facebook pagina van de vereniging. [l]

Cast Baronie MuziekTheater bedankt het publiek