Kennismaken met petanque bij Va-Tout

BREDA - Zaterdagmiddag 2 juni heeft jeu de boulesvereniging Va-Tout aan de Nieuwe Inslag 89 te Breda, weer een kennismakingsmiddag. Ben jij sportief en op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan ben je van 14.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom en vertellen wij je graag wat Va-Tout te bieden heeft.

Petanque is een sport voor alle leeftijden. Voor jong en oud, voor mannen en vrouwen. Men speelt met en tegen elkaar. Sport bedrijven is een goede en gezonde afleiding. Vooral petanque is een sport die voor goede ontspanning zorgt, omdat men deze sport zowel recreatief als in competitieverband kan beoefenen. Petanque is van origine een buitensport. Maar Va-Tout heeft behalve mooie buitenbanen ook een ruime binnenaccommodatie, zodat er het hele jaar gespeeld kan worden.
Toch een beetje nieuwsgierig geworden? Dan zien wij je graag op zaterdagmiddag 2 juni. Bekijk alvast de website: www.va-tout.nl of bel 076-5656362 voor nadere informatie.

Nederlands Kampioenschap tripletten
Op zaterdag 16 juni en zondag 17 juni is Va-Tout namens de Nederlandse Jeu de Boules Bond gastheer voor het NK tripletten. Tripletten houdt in dat de teams uit drie spelers bestaan.
Op zaterdag worden de voorronden voor mannen gespeeld. Op zondag strijden de beste zestien mannenteams van de zaterdag om het Nederlands Kampioenschap. Gelijktijdig spelen ook de vrouwen en diverse jeugdteams om de nationale titel. Zo’n dertig enthousiaste vrijwilligers gaan er voor zorgen dat de organisatie op rolletjes loopt. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang.
De wedstrijden beginnen beide dagen om 10.00 uur. De toegang is gratis.[l]