Fujifilm steunt BredaPhoto

BREDA - Fujifilm Europe is corporate sponsor geworden van het BredaPhoto Festival dat dit jaar plaatsvindt van 5 september tot 21 oktober.

Naast een financiële bijdrage biedt het partnership voor het festival nieuwe mogelijkheden voor het printen van foto’s voor het festival. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Fujifilm-producten voor educatieve projecten, zoals de Fujifilm Instax camera’s. De samenwerking wordt ook ingezet voor het International Talent Program voor Young Professionals en in de Masterclass voor amateurfotografen.

Fujifilm is van oorsprong een fotografisch producent van fotopapier en offsetplaten.Bij professionele fotografen staat het merk hoog aangeschreven. “Met het festival vergroten wij ons speelveld en bereiken we op een andere manier een nieuwe generatie”, stelt Richard van den Bergh van Fujifilm. “Voor het printen op papier en het tastbaar maken van beeld is de belangstelling groeiende. Fujifilm wil zich bewust richten op een internationaal publiek.”

BredaPhoto Festival is met meer dan 80.000 bezoekers het grootste fotofestival van Nederland. “Wij voelen ons gesterkt dat een wereldmerk als Fujifilm zich aan ons festival verbindt”, Theo Andriessen, zakelijk leider BredaPhoto Festival. “Zulke partnerships bevestigen onze internationale naam en ambitie.” [l]