Nederlands Kampioenschap petanque bij Va-Tout in Breda

BREDA - Zaterdag 16 juni en zondag 17 juni is jeu de boulesvereniging Va-Tout namens de NJBB gastheer voor het NK tripletten 2018. 'Tripletten' houdt in dat de teams uit drie spelers bestaan.
Er wordt gespeeld in 5 categorieën: mannen, vrouwen, junioren, aspiranten en pupillen. Alle Nederlandse toppers zullen in Breda in actie komen. De toegang is gratis.

Op sportcomplex Molenley aan de Nieuwe Inslag 89 te Breda worden op zaterdag de voorronden voor mannen gespeeld. Aanvang van de wedstrijden om 10.00 uur. Verwacht einde rond 19.00 uur.
Op zondag strijden de beste zestien mannenteams van de zaterdag om het Nederlands kampioenschap. Gelijktijdig spelen ook de vrouwen, junioren, aspiranten en pupillen om de nationale titel. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur. De wethouder sportzaken zal deze dag openen.
De finalepartijen van de mannen en vrouwen worden gelijktijdig gespeeld en beginnen omstreeks 16.00 uur. Aansluitend is de prijsuitreiking en de ceremonie protocollaire. Verwacht einde rond 19.00 uur.

Ambiance|Er zijn terrasjes en er is zitgelegenheid bij het speelterrein. Het complex is feestelijk ingericht. Tijdens het kampioenschap kan men zich laten adviseren over de aankoop van speelmateriaal. Bij de Va-Tout-stand wordt informatie gegeven over de vereniging en kunnen belangstellenden een kennismakingskaart krijgen.

Parkeren
In verband met de beperkte parkeermogelijkheid op het sportcomplex, wordt belangstellende stadsgenoten gevraagd op de fiets te komen. Er worden extra fietsenrekken geplaatst.

Informatie
Uitgebreide informatie over jeu de boulesvereniging Va-Tout op www.va-tout.nl[l]