Klaverblad Bredaas kampioenschap Inlineskate jeugd

BREDA - Deze zomer organiseren De Striene en Ballangrud voor het tweede jaar het Klaverblad Bredaas kampioenschap Inlineskate voor de jeugd.

Het kampioenschap bestaat uit drie aparte wedstrijden die samen een Inlineskate competitie vormen. Van de drie wedstrijden telt het slechtste resultaat niet mee. Er zijn 4 pupillen categorieën en een junioren categorie. Deelname staat open voor iedereen die Inlineskaten (skeeleren) leuk vindt. Alle wedstrijden worden gehouden op het Cor Vlemmix circuit aan de Terheijdenseweg in Breda.

Zaterdagochtend was de eerste wedstrijd. Alle pupillen legden 2 keer 100m op tijd met daarna per categorie een minimarathon. De junioren reden individueel een 100m en een volle ronde over 620m terwijl af werd gesloten met een minimarathon over drie ronden. In de diverse categorieën werd verbeten strijd geleverd.

De tweede wedstrijd maandag 25 juni van 17.30-19.00 uur. Wil je aan deze meedoen of zoek je hierover informatie, ga dan naar de website van De Striene: www.striene.nl of Ballangrud: www.ballangrudbreda.nl. Deelname is gratis. Wel is het dragen van een helm verplicht.
Een keer mee trainen? Dat kan op maandagavond bij Ballangrud en zaterdagochtend bij De Striene. Informatie hierover staat op de sites.[l]