Aanvankelijk lijken de zussen beste maatjes...
Aanvankelijk lijken de zussen beste maatjes... Paul Terwijn

Teater 77 speelt De Freudjes, geen familie

BREDA - Teater 77 laat dit seizoen nog één keer van zich horen. De productie ‘De Freudjes, geen familie’ gaat op 21 juni in première.

De tekst is van Joan Nederlof en de regie is in handen van Paul Terwijn.

Het gaat niet goed met moeder. Daarom komen de drie zussen, Mathilde, Anna en Reneé, bij elkaar. Mathilde is nog vrijgezel en heeft de mantelzorg op zich genomen. Anna is door haar man de deur uitgezet en laat zich ook verzorgen door Mathilde. Reneé laat als chirurge een patiënt op de operatiekamer in de steek en voegt zich bij haar zussen, omdat haar moeder op sterven schijnt te liggen.
Aanvankelijk lijken de zussen beste maatjes, maar ieder heeft zo zijn eigen frustraties en ambities. De confrontaties zijn niet van de lucht en er ontvouwt zich een psychologisch gevecht, waarin ieder zich probeert staande te houden tegen beter weten in...

Voorstellingen
Naast de première op donderdag 21 juni spelen Ingrid van Doorn, Mirjam Sengers en Marieke van Poppel de voorstelling nog op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 juni om 20.30 uur in Zaal 77 aan de Markendaalseweg 75 in Breda.
Meer informatie en reserveringen: www.teater77.nl [l]