Vamos! neemt u mee op een mooie muzikale reis
Vamos! neemt u mee op een mooie muzikale reis

Zonnige klanken luiden de zomer in tijdens Houwke Muziekzondag

BREDA - Na het succes van de afgelopen Muziekzondag in mei zal de zomer geleidelijk aan zijn intrede doen. Op muzikaal gebied welteverstaan.

Tijdens de juni editie zullen louter zonnige klanken vanaf het Houwke podium te horen zijn. Het publiek zal zich geen moment hoeven te vervelen op zondag 17 juni aangezien er een dubbelprogramma op het menu staat. Voor de pauze is het de beurt aan het super spontane Vakantiekoor. Een aantal leden zingt ook in het welbekend koor Tegen de Wind mee. Het Vakantiekoor is een groep vrolijke zangers die gezellige en bekende liedjes zingt waarbij uiteraard lekker meegezongen kan worden. Dus publiek laat van je horen!

Na de pauze zal het publiek mee worden genomen naar mediterraans Europa.

De formatie Vamos! is een groep liefhebbers van Flamenco en Spaanstalige muziek. Het gezelschap bestaat uit drie enthousiaste, kleurrijke zangeressen en vijf vrolijke gitaristen uit Breda en omgeving die elkaar gevonden hebben in deze Spaanse passie. Vamos! is begonnen in 2014. Het repertoire bestaat uit een mix van ingetogen luisterliedjes tot vrolijke dansbare rumba’s. Vamos! Kom, laten we er een feestje van maken! Dat doen we graag. Olé!

Het Vakantiekoor en Vamos! zijn te zien tijdens de Muziekzondag in ’t Houwke op 17 juni. 14.00-16.30 uur. Toegang gratis. [l]

Vamos! neemt u mee op een mooie muzikale reis