Rikken voor de nieuwe wieken in Korenmolen de Hoop

BAVEL - Na een zeer geslaagde editie van Koren op de Molen maakt de stichting Molen Bavel zich alweer op voor een nieuwe activiteit voor het behoud van de Bavelse molen. Op donderdag 14 juni wordt er gerikt voor de nieuwe wieken.

Doorrikken, Hartens beter, Pikoo, Misére, mét of zónder maot, blind meegaan óf blind meegevraagd worden, mét of zónder praatje? Kom naar rikken voor de nieuwe wieken! De wedstrijdleiding is in handen van rikgoeroe Fons van Hooydonk. Entree is slechts 1 euro. De opbrengt inclusief tien procent van de baromzet komt geheel ten goede aan het restauratiefonds van de Bavelse Molen. De inloop is om 19.30 uur en de aanvang om 20.00 uur. Info via: stichting@molenbavel.nl en 06-52883373, of ga naar www.molenbavel.nl.

Molen de Hoop

Stichting Molen Bavel zet zich in voor het behoud van de Bavelse Molen. Ze halen geld op om de molen weer draaiende te krijgen. Die is momenteel verliesgevend, maar de Bavelaren willen absoluut niet dat de molen verdwijnt. Gelukkig hebben ze in Mark Heutink alvast een gedreven molenaar gevonden die de Bavelse Molen graag weer wil gaan gebruiken[l]