Baronie komt op 4-1.
Baronie komt op 4-1. Robine Mol

Baronie dames naar de finale voor de eerste klas

BREDA - De dames van Baronie 1 hebben afgelopen zondag een belangrijke stap gezet voor handhaving in de eerste klas.

Door een 4-2 overwinning op de dames van Schijf gaat men nu door naar de finale. Komende zondag treft men vv Limmen uit Noord Holland ergens op neutraal terrein. De winnaar van deze wedstrijd komt in 2018-2019 uit in de eerste klas. Door de nederlaag is Schijf gedegradeerd naar de tweede klas. Baronie begon goed aan de wedstrijd en had met rust al een 2-0 voorsprong door doelpunten van Stephany Balemaakers en Emma van de Watering. Even mocht Schijf na rust wat terug doen, maar in drie minuten tijd namelijk de 52e en 55e minuut sloeg Baronie toe. En liep via Marieke v.d. Harst en Stephany Balemaakers uit naar 4-1. Schijf maakte nog wel 4-2.

Baronie dames rekent zondag 24 juni op veel supporters die met de bus mee willen naar deze alles beslissende wedstrijd. [l]