Heusdenhout avondconcert sfeervol met Music From The Heart

BREDA - De dinsdagavond concerten in 't Houwke worden inmiddels voor het vierde achtereenvolgende jaar gehouden. In al die tijd hebben verschillende muziekgenres de revue reeds gepasseerd.

The Songfactory is echter een van de bands die hoofdzakelijk eigen liedjes voorschotelt aan het trouwe publiek. Deze songs zijn gebaseerd op hoofdzakelijk eigen ervaringen en al bijna tien jaar weten de muzikanten de mensen hiermee te boeien. Zo ook tijdens het dinsdagavond concert waarbij Wessel Keizer, Sonny Rering, Emile Wagenaar, Henk Schiering en Roel van Beusekom een akoestisch optreden gaven. Voor de verandering zonder drummer wat het geheel weer een iets andere dimensie gaf. Music from the heart zoals de leden hun muziek betitelen. Muziek moet in hun optiek echt zijn en het zal geen verwondering wekken dat er dus bewust is gekozen voor eigen werk. Songs met titels als The smile, After all these years, From now on en It takes a long time zitten duidelijk in de sfeer van Americana, country rock en zelfs bossa nova. Zelfs Franstalig repertoire ontbrak er niet deze avond. Het eindigde zoals het begon; Music from the heart.

Met het concert van dinsdag 3 juli kan het publiek genieten van heerlijke fifties sixties sound. Dan staat voor de tweede keer in kort tijd Rocking Old Chap op de planken. Te zien in de tuin van 't Houwke van 20.00-22,30 uur. Entree gratis. Bij slecht weer buiten. [l]