OSV Bowls Breda Vriendentoernooi

BREDA - Zaterdag 23 juni werd het OSV Bowls Breda Vriendentoernooi gespeeld in het Optisport Racketcentrum aan de Terheijdenseweg 500 te Breda.

40 deelnemers van 10 verenigingen uit Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland en Noord-Brabant waren door de Technische Commissie van OSV Bowls Breda verdeeld over 20 teams. Alle teams speelden 3 wedstrijden van 1 uur.

Nadat alle wedstrijden waren gespeeld kon de eindstand worden opgemaakt. Als 1e eindigden Corrie de Bue van bowlsvereniging de Zwake samen met Dre Rops van OSV, 2e werden Ineke Middelkoop van BC Oudenrijn samen met Roald van Leersum van OSV en op de 3e plaats eindigden Rinus Verdonk van de Zwake en Marja Dinkelaar van OSV. De poedelprijs was deze keer voor Nell Nelissen van de Zwake en Frans Smulders van Eindhoven.

Het was wederom een zeer geslaagd toernooi waarin zowel deelnemers als toeschouwers veel plezier hadden in het vertoonde spel.

De eerstvolgende bowlstoernooien, die gespeeld worden in het Optisport Racketcentrum, zijn op 23 september het Regio Zuid Pairs toernooi en op 6 oktober het OSV Bowls Breda "Kees de Leeuw" toernooi.

Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met de bowls sport en dat kan wekelijks bij OSV Bowls Breda op dinsdag tussen 13:30 en 16:30 uur of op vrijdag van 19:30 tot 22:30 uur bij het Optisport Racketcentrum. [l]