Onvergetelijke kindervakantieweek

BREDA - Susanne Driedijk is 34 jaar en geeft kinderen een onvergetelijke vakantieweek.

Toen ik 8 jaar geleden het filmpje van Helemaal Heppie vakanties met de Frogers zag, wist ik meteen dat ik dit wilde. Heppie vakanties zijn er speciaal voor kinderen die het moeilijk hebben, bijvoorbeeld omdat ze niet meer thuis wonen of omdat er thuis grote problemen zijn. Intussen zijn de Heppie vakanties onderdeel van Stichting Het Vergeten Kind.

Geweldige ervaring

Het is voor de kinderen een geweldige ervaring en je hebt zelf ook heerlijke week. Na een selectieweekend ben ik een vakantieweek meegegaan als groepsleider voor kinderen van 6 tot 9 jaar. Deze kinderen hebben in het dagelijkse leven allerlei labels, zoals autisme of ADHD. Bij ons staat het kind centraal en worden ze juist in hun kracht gezet.

Genieten

Een jongetje die na de vakantie zijn stiefvader dolblij in zijn armen vliegt: daar doe ik het voor! Dit vrijwilligerswerk is echt verslavend! Er is een sfeer van jezelf zijn en de groep vrijwilligers is ontzettend bevlogen. Het is echt zó geweldig om ze te zien genieten: ze maken vriendjes. Iets wat thuis vaak moeilijk voor ze is. Ze genieten van drie maaltijden per dag, voor veel kinderen geen vanzelfsprekendheid. Ik vind dat ieder kind een positieve ervaring verdient!

Ook op zoek naar verslavend werk?
Vrijwilligers zijn altijd welkom. Je kunt mee tijdens (sport)events, weekenden en vakanties.
Er wordt altijd heel goed gekeken wat je graag wilt doen, wat bij je past en je krijgt een training.
Kijk voor meer informatie op https://www.hetvergetenkind.nl/ [l]