Chef'Special tijdens Breda Live 2018.
Chef'Special tijdens Breda Live 2018. Foto: Vinnie de Laat / Click United

'Breda Live belangrijker voor me dan veel andere festivals'

BREDA - Het begin van de zomervakantie. Dat is Breda Live al tien jaar lang. De tweede tweedaagse editie werd gekenmerkt door prachtig weer, veel vaderlandse topartiesten en voor de bezoekers veel ontmoetingen met vrienden én nieuwe vrienden.

DOOR WIJNAND NIJS

Dat laatste is ook voor Robbert van de Corput, beter bekend als Hardwell, reden om telkens weer ja te zeggen op de vraag van de organisatie om te komen optreden. "Er zijn zoveel bekenden in het publiek. Dit is zeker ook mijn feestje. Ik kom een keer per jaar terug om groots op te treden in de stad en dat is met Breda Live."

"En wat het ook heel speciaal maakt, je staat op een podium voor niet alleen danceliefhebbers. Ik vind het supertof om te laten zien wat wij wereldwijd doen en wat Hardwell nou is en hoe de show eruit ziet. Dat doe je ook voor mensen die misschien wel megafan zijn van André Hazes, die helemaal niks met Hardwell hebben en het gewoon een keer willen zien."

"Dit is voor mij tien keer belangrijker dan een heel groot festival, in een ander land staat waar ik niks mee heb. Ik was bij wijze van spreken graag doorgegaan naar Janssen na Breda Live." Hij moest echter door naar Ultra. "Ultra is het grootste festival ter wereld met Tomorrowland, om dat te mogen afsluiten in Kroatië is een supergrote eer. " [l]

Guus Meeuwis. FOTO JEFF WOLTERS/LOOKAROUND360
Hardwell tijdens Breda Live 2018. FOTO VINNIE DE LAAT/CLICK UNITED
Kensington tijdens Breda Live 2018. FOTO VINNIE DE LAAT/CLICK UNITED
Anouk. Vrijdag uitmuntend in vorm tijdens Breda Live. FOTO JEFF WOLTERS/LOOKAROUND360
R3hab sluit de vrijdag van Breda Live af. FOTO JEFF WOLTERS/LOOKAROUND360
Met vrienden naar Breda Live 2018. FOTO VINNIE DE LAAT/CLICK UNITED