BREDA - De samenkomsten (Vriesdongen 1) op de eerste zondagen van de maand zullen vooralsnog ’s morgens om 10.00u plaatsvinden. Daarnaast zal er op 21/10 + 18/11 + 16/12 ’s middags om 14.30u een samenkomst gehouden worden.

Het betreft een korte overdenking n.a.v. een Bijbelgedeelte, waarbij het samen zingen en bidden ook een vaste onderdelen zijn. Na afloop is er gelegenheid om over het Bijbelgedeelte na te praten en vragen te stellen aan de aanwezige vrijwilligers van het inloopcentrum. Jong en oud is welkom op deze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Uw/jouw meedenken is belangrijk om na te gaan in welke vorm er een vervolg kan worden gegeven aan de toekomstige zondagse bijeenkomsten. We horen dat graag van u.

Wil je meer weten over deze en andere activiteiten? Kom dan langs bij onze stand op de burendag ‘Boeimeer Bloeit’ (22/9 in het Sonsbeeckpark) of neem contact op met de organisatoren via de website: www.inloopdelichtboei.nl , waar ook de mogelijkheid bestaat om vragen te stellen of ideeën door te geven. ‘De Lichtboei’ wil samen met u/jou een koers volgen, waarbij de Bijbel als baken op de levenszee, de richting aangeeft naar ware rust en geborgenheid. [l]