Selectie Baronie 2018 - 2019.
Selectie Baronie 2018 - 2019. Piet Raats

Baronie wil toeschouwers naar de Blauwe Kei halen

BREDA - Komende zondag 9 september staat voor Baronie de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen 2018-2019 op het programma. De Baronnen ontvangen op de Blauwe Kei het Utrechtse sva Papendorp het oude Magreb'90.

Baronie trainer van Poelje zag zijn selectie voor het nieuwe seizoen stevig versterkt worden. Was vorig seizoen de aanval het zorgen kindje voor de trainer, het komende seizoen heeft hij weer keuze over jongens die goals kunnen maken. Zo kwam Mustaffa Mohammad terug van Baronie naar Dongen. Mus scoorde in de derde divisie nog een keer in een wedstrijd maar liefst 6 doelpunten. Maar ook van Bredanaar Jorik Mijnheimer worden doelpunten verwacht. Verder kwamen Alexander Haas en Nizar Mekkaoui de aanval versterken. Het middenveld kreeg twee aanwinst binnen in de vorm van de tweeling Wirix van Rood Wit Willibrord en Mark Schuit van Kloetingen.Verder is aanwinst Diejego Biekman inzetbaar op vele plaatsen binnen het team.

Daarom wil Baronie komend seizoen met aantrekkelijk aanvallend voetbal toeschouwers naar de Blauwe Kei trekken. En koet net als vroeger worden, de ene week naar NAC en de andere week naar Baronie.Het Bredase publiek laat het te vaak afweten als het om Baronie gaat. Terwijl de Baronnen tot de TOP van het Nederlands amateur voetbal behoren kennen te weinig mensen in Breda de weg naar het sportpark van Baronie. Dat moet gaan veranderen, de Baronie leeuw gaat weer brullen en wil in de hoofdklasse haar tanden en klasse tonen.Daarom voetballiefhebbers is de eerste afspraak zondagmiddag 9 september om 14.30 uur op sportpark de Blauwe Kei. [l]