PLUS in actie.
PLUS in actie. Fred Cahuzak

PLUS zangkoor weer van start

TETERINGEN - Na een lekkere vakantie, staat iedereen te trappelen om zijn hobby weer op te pakken. Deze week is daarom dan ook PLUS in Teteringen weer van start gegaan. Deze nieuwe start maakt het ook voor nieuwe leden mogelijk om aan te sluiten. Heb je altijd al willen zingen in een ongedwongen en gezellige sfeer? Sluit je dan aan bij dit gezelligheidskoor.

Aan PLUS zitten uiteraard alleen maar pluspunten vast. De naam is dan ook niet voor niets gekozen. Het belangrijkste is dat de deelnemers met elkaar samen besluiten wat leuk is om te zingen. Dat er verder geen eisen gesteld worden aan de muzikale kennis van de deelnemers maakt de instap ook al weer makkelijker. En we houden het bij Hollands. Wel zo makkelijk. Het tijdstip, maandagmiddag om 14.00 uur in Teteringen maakt het wel heel makkelijk voor iedereen die er wat moeite mee heeft om ’s avonds of in het donker nog over straat te gaan.
In het koor is een prima sfeer. Er wordt veel gelachen. En de pauze dreigt zo gezellig te worden, dat de dirigente het soms moeilijk heeft om iedereen weer aan het zingen te krijgen. Heeft u ook zin om op een ongedwongen wijze lekker samen met anderen met muziek bezig te zijn, kom dan een keertje meezingen. Maar wees er op voorbereid dat je dan meteen gewonnen bent voor dit koor.

Mee zingen
Wij zouden het leuk vinden als je ook met ons mee gaat zingen. Kom het gewoon eens proberen en je wordt met open armen ontvangen. Iedere maandag om 14.00 uur beginnen we in de Dorpsherberg, Willem Alexanderplein 4, Teteringen. We zingen tot 16.00 uur. Als je nog meer wilt weten, bel dan even met Bea: telefoon 0622913914. [l]