Nieuwe spellen tijdens wijksport van Breda Actief

BREDA - De zomervakantie is voorbij en dat betekent dat het weer tijd is voor wijksport! Vanaf maandag 3 september zijn de sportcoaches van Breda Actief weer terug in de wijk. In iedere Bredase wijk gaan zij van start met toffe gratis sport- en spelactiviteiten voor kinderen en jongeren.

In de zomervakantie waren de sportcoaches al een keer in de wijk te vinden tijdens X-kids Zomer. Dit bleek een goede opwarming voor de nieuwe wijkactiviteiten. Daarnaast hebben de sportcoaches niet stil gezeten. Ze zijn zelf namelijk aan het sporten geslagen en hebben elkaar nieuwe, uitdagende spellen geleerd. Vanaf maandag 3 september kunnen Bredase kinderen en jongeren kennismaken met de oude bekende en nieuwe spellen tijdens de wijkactiviteiten verspreid over Breda.

Sportief in elke wijk
“Wij zorgen voor een leuk sport- en spelaanbod voor de kinderen en jongeren in hun eigen buurt. Wat is er leuker dan met je vrienden gezellig bezig te zijn? Natuurlijk gaan we weer voetballen en basketballen, maar ook kickboksen en bootcamp komen aan de beurt!” Aldus sportcoach Jaap.
Jaap is samen met sportcoach Obie op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag in Zuidwest te vinden. In Noordwest zijn sportcoaches Michel en Anouk op dinsdag, woensdag en donderdag aanwezig met stoere sporten en spellen. Kinderen en jongeren uit Noordoost kunnen zich op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag uitleven bij sportcoach André. Sportcoach Mark staat op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag klaar voor kinderen en jongeren in Zuidoost. Onder andere met een nieuwe activiteit: Bootcamp! Deze sportieve en uitdagende activiteit op maandagavond is voor iedereen vanaf 14 jaar.

Meer informatie
Meer details over wijksport is te vinden op www.breda-actief.nl. Actuele informatie over wijksport verschijnt op de Facebook- en Instagrampagina’s van de sportcoaches. [l]