Medewerkers en klanten van Van Iersel Luchtman in voorbereiding op de Singelloop.
Medewerkers en klanten van Van Iersel Luchtman in voorbereiding op de Singelloop. Foto: VIL

Lopen met collega's en relaties

BREDA - De connectie met de Singelloop ontstond eigenlijk bij toeval. Zoals dat zo vaak gaat. Claire Krüger, advocate bij Van Iersel Luchtman, kwam tijdens een borrel in contact met een aantal bestuursleden en zo ging het balletje rollen. Of lopen, liever gezegd!

“Dankzij het enorme enthousiasme van de bestuursleden van de Singelloop was er meteen een goede klik. En aangezien we ons als advocatenkantoor puur richten op de ondernemer, was de specifiek keuze voor het onderdeel de Bedrijvenloop snel gemaakt.”

Van Iersel Luchtman Advocaten heeft in Breda en in ‘s-Hertogenbosch specialisten op tien disciplines en expertise in vijf verschillende branches. Het kantoor telt 70 medewerkers, waaronder ruim 40 advocaten. Hiermee behoort het tot de grotere advocatenkantoren in Zuid-Nederland.

Regionale betrokkenheid

“We vinden regionale betrokkenheid erg belangrijk”, vertelt managing partner Boudewijn Cremers. “Daarom waren we ook al een tijdje op zoek naar een mooi en sympathiek evenement in Breda om onze naam aan te verbinden. De Singelloop waar meer dan 17.000 deelnemers aan mee doen en die de hele stad op een positieve manier op z’n kop zet, is zo’n evenement.”

Dat het niet alleen bij sponsoren van de bedrijvenloop blijft, blijkt wel uit de acht teams waarmee Van Iersel Luchtman zelf meeloopt. Zo’n 25 collega’s die aangevuld worden met vrienden en relaties. Claire is één van deze fanatieke hardlopers. De Singelloop is geen onbekend terrein voor haar. “Ik heb al diverse malen meegelopen en geniet telkens weer van de heerlijke sfeer die er dan in Breda hangt.”

“Ook onze relaties reageren zeer positief en doen graag mee of komen een kijkje nemen in het Chassé theater dat die dag ons domein is”, vult Boudewijn aan. “De Singelloop is een mooie gelegenheid om elkaar op een andere manier beter te leren kennen, zowel voor collega’s als relaties. Je merkt dus ook dat sport echt verbroederd.”

Samen trainen

In de aanloop naar de Singelloop traint het kantoor samen met haar relaties. Zo is er een speciale hardloopclinic georganiseerd onder leiding van Robbert-Jan Jansen, talentcoach bij de Atletiekunie. “Een collega van ons heeft nog training van Robbert-Jan gehad bij atletiekvereniging Prins Hendrik in Vught”, vertelt Claire. “Super dat hij ons wil helpen naar de aanloop van de wedstrijd. Dat vergroot tegelijkertijd ook mooi de betrokkenheid”.

Als sponsor van de Bedrijvenloop is Van Iersel Luchtman blij met de samenwerking met de Singelloop. “We voelen ons erg welkom, echt als partner. Tegelijkertijd vinden we het fijn dat we op deze manier iets kunnen bijdragen aan deze loop”, vertelt Boudewijn. “We wensen dan ook alle lopers erg veel succes en hopen dat iedereen op een goede wijze de eindstreep haalt”[l]