Het Breda's Mannenkoor op 16 december 2017 tijdens een concert in Princenhage.
Het Breda's Mannenkoor op 16 december 2017 tijdens een concert in Princenhage. Ben Kaanders

Breda's Mannenkoor zingt in de Sint-Antoniuskathedraal

BREDA - In deze kerk, met een perfecte akoestiek, zal Breda's Mannenkoor o.l.v. Hans de Wit en ondersteund door pianist André Telderman een najaarsconcert geven.

Het programma bestaat o.a. uit het romantische "Cantique de Jean Racine" van Fauré, het "Save me from bloody men" uit A mass for peace van Jenkins, "We will rest awhile" uit Treemonisha van Scott Joplin en het "Pie Jesu" van Lloyd Webber. Ook staan er populaire werken zoals het "Hallelujah", het meest gecoverde lied van Leonard Cohen, het ingetogen "Pie Jesu" van Lloyd Webber en de grootste hit van Simon en Garfunkel "Bridge over troubled water" op het programma.

Breda's Mannenkoor is erg blij met de medewerking van enkele leerlingen van muziekschool "De Nieuwe Veste", die in een intermezzo een eigen programma zullen brengen.

U bent van harte welkom op zondag 14 oktober in de Sint-Antoniuskathedraal, St. Janstraat 8, Breda. Aanvang 15.00 uur. Kaartverkoop voor aanvang van het concert aan de ingang van de kerk of via onze website https://bredaasmannenkoor.nl/ (gele knop) "concertagenda". [l]