Twee supporters van Set Up. Set Up

Eerste wedstrijden nieuwe seizoen Set Up

Uitslagen week 40

Nevobo teams:

Dames 1: 3e klasse I: Set Up DS1. Uitslag: niet gespeeld. Stand: 7e plaats na 0 wedstrijden met 0 punten.

Meisjes B: 2e klasse F 1e helft: Rowi MB1-Set Up MB1. Uitslag: 3-2 (25-20, 17-25, 17-25, 25-17, 15-12). Stand: 4e plaats na 1 wedstrijd met 2 punten.

ORV-Breda teams:

Heren 1 ORV: 2e klasse: Set Up heren 1. Uitslag: niet gespeeld. Stand: 0e plaats na 0 wedstrijden met 0 punten.

Dames 1 ORV: 1e klasse: Set Up dames 1-Proost!. Uitslag: 1-4 (22-25, 14-25, 12-25, 25-22). Stand: 5e plaats na 1 wedstrijd met 1 punt.

Mix 1 ORV: 6e klasse: Set Up mix 1-Nispen Sportief. Uitslag: 0-4 (13-25, 11-25, 14-25, 20-25). Stand: 9e plaats na 1 wedstrijd met 0 punten.

Volleybalkamp

29 en 30 september vond het volleybalkamp plaats voor de mini’s van Set Up. Nienke, Niels, Marloes en Malou hadden een mooie locatie in Rijsbergen geregeld en een schitterend programma samengesteld om de jeugd van Set Up een onvergetelijk weekend te laten beleven. Alle deelnemers hebben zich uitstekend vermaakt met diverse spelletjes, volleyballen, gezelligheid en disco. Set Up wil iedereen bedanken die voor en achter de schermen dit volleybalkamp mede mogelijk hebben gemaakt!

CMV Nevobo

Voor de jonge jeugd is er een geweldige dynamische volleybalvorm ontwikkeld namelijk Cool Moves Volley (CMV). Volleybal is best een moeilijke sport, daarom is er speciaal voor kinderen een makkelijke manier bedacht om volleybal stapsgewijs aan te leren. Deze stappen worden 1 voor 1 aangeleerd met als uiteindelijk doel het beheersen van het volleybalspel. Wanneer de jeugd Cool Moves Volley speelt dan is er ook de mogelijkheid om wedstrijden te spelen. De CMV teams van Set Up hebben per seizoen 9 wedstrijddagen. Op zondag 7 oktober hadden de spelers hun eerste wedstrijd van dit seizoen in Oosterhout. Alle teams hebben laten zien dat volleybal de ultieme teamsport is. De tegenstander moet puur op grond van inzet, teamgeest en kwaliteit verslagen worden. Dat lukt niemand alleen. Je teamgenoten heb je heel hard nodig om de punten binnen te halen. Iedere speler van Set Up begrijpt dat samenwerking in volleybal de essentie van het spel is.

Ook op deze wedstrijddag in Oosterhout hebben de spelers stuk voor stuk laten zien dat acceptatie en tolerantie voorwaarden zijn voor succes. Er was balans tussen ruimte nemen en ruimte geven, tussen het belang van het ego en het teambelang. Een fantastisch begin van een nieuw seizoen! In wedstrijduitslagen uitgedrukt komt het neer op maar liefst 10 wedstrijden volle winst voor een Set Up team, 4x gelijke stand en maar 6 wedstrijden waarbij de punten naar de tegenpartij gingen.

Voor de vele supporters, vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s was het genieten langs de kant. Zo zagen zij bijvoorbeeld vandaag prachtige aanvallen, gespannen gezichten, gevierde successen, maar vooral een hoop plezier!

Heeft u ook interesse in volleybal? Kom dan zeker eens kijken bij ons in sporthal De Drie Linden, Heisprong 15 in Prinsenbeek.

Voor informatie over de trainingstijden of vragen voor een proeftraining kunt u mailen naar info@set-up-volleybal.nl of bezoek onze website www.setup.jouwweb.nl. [l]