Beekse Smart zingt 800 euro bij elkaar voor Zonnebloem

PRINSENBEEK - De Zonnebloem Prinsenbeek heeft een cheque van achthonderd euro gekregen van Beekse Smart. Voorzitster Betty Dicou van De Zonnebloem kreeg deze afgelopen maandag overhandigd tijdens de repetitie van het smartlappenkoor in Zaal Marktzicht.

Het geld was bijeengebracht tijdens het de week daarvoor gehouden benefietconcert van Beekse Smart in Café de Elsakker. Ondanks het slechte weer, liep Café de Elsakker al snel vol met bezoekers, die voor één euro een liedje konden aanvragen. Ook de leden van Beekse Smart zelf gaven met gulle hand. Er werden drie sessies van zeven liedjes verzorgd. Met als toegift nog een nummer, waarvoor de bezoekers speciaal hadden gedoneerd. Er werd een mooi bedrag opgehaald, dat nog aangevuld werd door de leden van Beekse Smart, die hun consumpties en een deel van de door de Elsakker aangereikte maaltijd doneerden.

Opbrengst

De totale opbrengst is mede dankzij daarnaast nog een forse bijdrage van uitbater Corné van het café een bedrag geworden van maar liefst € 800. Van de opbrengst zal een nieuwjaarsbijeenkomst worden georganiseerd voor de gasten van de Zonnebloem afdeling Prinsenbeek. De Zonnebloem afdeling Prinsenbeek wil uiteraard namens haar gasten iedereen bedanken voor zijn bijdrage om dit mogelijk te maken, en in het bijzonder alle leden van het koor Beekse Smart. [l]