Expositie Debbie Nijland in Stadsgalerij Breda

BREDA - Van 31 oktober t/m 4 november exposeert beeldend kunstenaar Debbie Nijland in de Stadsgalerij van Breda met een overzichtstentoonstelling onder de titel ABSOLUUT.

Dit woord laat weinig ruimte voor wat zij wil uitstralen in haar werk: overtuiging en kracht. Er zullen een aantal werken uit verschillende periodes worden getoond om het verloop in 25 jaar ontwikkeling te laten zien. De werken zijn veelal rauw, met spetterend kleurgebruik en een overtuigende expressionistische toets. De werken zijn van groot formaat en daarmee komen de vaak maatschappelijke thema’s recht 'in your face'.

Debbie neemt geen halve maatregelen, is een gepassioneerde werker en zal je deze expositie verrassen met een aantal nieuwe werken, welke nog niet eerder te zien zijn geweest. De solo expositie is te bezichtigen van 31 oktober t/m 4 november, dagelijks tussen 11:00 en 17:00 uur in de historierijke Stadsgalerij aan de Oude Vest 34 in Breda. De vernissage is op donderdagavond 1 november om 20:00 uur. U bent van harte welkom en de toegang is alle dagen gratis.

Meer informatie over Debbie Nijland kunt u vinden op https://www.debbienijland.com/absoluut. [l]