Brabants Operettekoor op Landgoed Aerwinkel (L). FOTO RON VAN DOOREN
Brabants Operettekoor op Landgoed Aerwinkel (L). FOTO RON VAN DOOREN Ron van Dooren

Operetteconcert in de Lutherse Kerk

BREDA - Het is weer zover, er komt een nieuw operetteconcert aan! Het Brabants Operettekoor heeft, tussen enkele kleine optredens door, hard gewerkt om weer een heerlijke operettemiddag aan te kunnen bieden. Het concert heeft deze keer de naam “Europarette” gekregen en vindt plaats op zondag 18 november om 15.00 uur in de Lutherse Kerk Breda.

Zoals we al een klein beetje gewend zijn van dit koor, hebben zij er weer iets bijzonders van gemaakt, want het gezelschap gaat “vliegen” naar vier Europese operettelanden, vandaar de gecombineerde naam “Europarette”. Men wordt welkom geheten door de gezagvoerder (en tevens scriptschrijver, Frans Fluitman) en zijn crew. Zij begeleiden de gasten naar Frankrijk, Engeland, Duitsland om dan vervolgens via Oostenrijk weer terug te keren naar Breda. Ondertussen kunnen de “reizigers” ontspannen blijven zitten en genieten van deze verrassende culturele reis. Uiteraard wordt men voorzien van de nodige reisinformatie zodra men zich aan boord bevindt.

Het concert staat onder muzikale leiding van dirigent Pieter Cox, regie is in handen van Peter Jonckheer. Aan de vleugel Ad Broeksteeg.

Bij het opstellen van dit persbericht waren er nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Tickets zijn te reserveren via info@brabantsoperettekoor.nl of tel. 076-5423593, zolang deze nog voorradig zijn. Meer info over het Brabants Operettekoor is te vinden op hun website of Facebookpagina. [l]