Blèrsikkenbal in Totdenringen

TETERINGEN - Zaterdag 10 november gaat het Totdenringse carnavalsseizoen knallend van start tijdens het jaarlijkse Blèrsikkenbal. Daarnaast is er dit jaar een spectaculaire wedstrijd voor iedereen!

We zullen de avond, zoals elk jaar, starten met verschillende kapellen die de boel lekker warm blazen. In alle hoeken van ons dorp zijn mensen al bezig met het bedenken en voorbereiden van de nieuwste carnavalskraker. Deze avond zullen zij gaan strijden voor de eerste juryprijs en natuurlijk de Janus Oomen bokaal (publieksprijs). Als het songfestival ten einde loopt, gaat de strijd verder, maar dan op een heel ander vlak. Ben jij die superman die altijd de zware vuilniszakken moet sjouwen? Of die sterke vrouw die elke kurk uit een wijnfles getrokken krijgt? Of ben jij die persoon die altijd wint met armpje drukken? Dan kun je dit jaar meedoen met de allereerste Totdenringse ‘challenge’: wie is de sterkste van Teteringen? Iedereen kan hieraan deelnemen. De wedstrijd zal bestaan uit een aantal ludieke en zware rondes waarna er 1 winnaar zal zijn. Die persoon mag zichzelf een jaar lang ‘de sterkste van Teteringen’ noemen.

Wil je meedoen met de wedstrijd? Geef jezelf dan vlug hiervoor op bij Marinka Heesakkers (marinka_horsten@hotmail.com). Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar!

We hopen jullie allemaal 10 november te zien! Aanvang: 20:00 uur, 't Web in Teteringen. [l]