Inloopspreekuur Eenzaamheid in het Rondeel

BREDA - Wist je al dat er een inloopspreekuur Eenzaamheid is in Breda? Het inloopspreekuur was tot op heden elke vrijdagochtend, maar is vanaf november elke maandagochtend van 11.00 tot 12.00 uur. Loop vrijblijvend binnen. De koffie staat klaar!

Het inloopspreekuur is iedere maandagochtend van 11.00-12.00 uur in Het Rondeel, Kloosterlaan 14, 4811 EA Breda Centrum (tegenover het Chassé theater).

Het spreekuur is voor iedereen die om zich heen eenzaamheid vermoedt en hierover wil praten; die er zelf mee te maken heeft/krijgt en dat graag anders zou zien; die meer gezelligheid zoekt; die om wat voor reden ook meer wil weten over eenzaamheid; die meer informatie, praktische tips en wat mogelijkheden tot hulp/ondersteuning zijn.

Wie zijn wij?

SAMT (Samen Actief met Tientjes) wil mensen juist graag verbinden, eenzaamheid verminderen en de bewustwording over dit soms lastige onderwerp vergroten.

We hebben een groot aantal vrijwilligers die ervaring hebben of hebben gehad met eenzaamheid en/of sociaal isolement. En die zich juist daarom willen en kunnen inzetten om eenzaamheid te verminderen en het taboe te doorbreken! Daarom kan er bij ons gewoon over eenzaamheid gesproken worden!

Eenzaamheid kan bij iedereen voorkomen. Of je nu jong, oud, rijk, arm, werkloos, werkend, student, getrouwd bent, kinderen hebt, uit een grote familie komt. Het gaat over een gevoel van gemis aan verbondenheid en zingeving.

Contact: SAMT (Samen Actief met Tientjes), tel. 076 5327662 (Stichting Tientjes) Algemene vragen; 06-57741241 (Edith) Eenzaamheid gerelateerde vragen (bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag van 10.00u tot 16.00u). [l]